Sprawdź jakie dania znajdziesz w pudełkach

SlimFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z ksylitolem i morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami słodzony ksylitolem z chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekMus chałwowy podany z wiśniami
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią i ksylitolem
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte słodzone ksylitolem
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

LifeFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

PowerFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie proteinowe malina-kokos
ObiadLasagne bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z chipsem z bekonu i ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem i mięsem kurczaka
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp, oliwkami i grzanką
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, pieczonym kurczakiem, malinami, winogronem i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z kurczakiem i grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, szynką długodojrzawającą, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami i mozzarellą
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem, indykiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadPieczony kurczak w sosie z suszonymi pomidorami podany z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku i razowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, pieczonym kurczakiem, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

VegeFishFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne warzywna
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadFaszerowane pieczarki portobelo podane z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadWegetariańskie ragout podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami
ObiadChana masala podana z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadKoltety sezamowe z tofu w sosie hoisin podane z makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadFalafel podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

VegeFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne warzywna
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKotlety z batatów w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadFaszerowane pieczarki portobelo podane z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadWegetariańskie ragout podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami
ObiadChana masala podana z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta twarogowa z suszonymi pomidorami podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadKoltety sezamowe z tofu w sosie hoisin podane z makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadFalafel podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadKotlety jajeczne w sosie bazyliowym podane z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

OfficeFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaTarta z kurkami, porem i pomidorkiem cherry
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, pieczonym kurczakiem, malinami, winogronem i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami i mozzarellą
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem, indykiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, pieczonym kurczakiem, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

LowGlutenFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z chlebem bezglutenowym i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadZapiekanka bolonese z makaronem bezglutenowym
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaGryczane calzone z pieczarkami i warzywami
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z pieczywem bezglutenowym
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieChleb bezglutenowy podany z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z bezglutenowymi grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z morelami
KolacjaBataty faszerowane suszonymi pomidorami i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieAmarantus z warzywami
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka z makaronu bezglutenowego ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z chlebem bezglutenowym i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekBezglutenowe ciasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa jaglanka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaGryczane empanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z cukinii podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z bezglutenowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte
KolacjaPapryka faszerowana amarantusem, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble gryczane z jabłkiem i wiśnią
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, komosą ryżową i fetą

NoLactoseFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze bez laktozy podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne bolonese bez laktozy
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone z burakiem i kozim serem
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem bez laktozy, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp bez laktozy i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń bez laktozy podany z sosem wiśniowym
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą bez laktozy i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek bez laktozy z morelami
KolacjaGnocchi podane z sosem z suszonych pomidorów, rukolą i mozzarellą bez laktozy
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem bez laktozy i płatkami migdałów
II ŚniadanieKuskus z warzywami
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekCiasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą bez laktozy, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa jaglanka z pomarańczą i czekoladą bez laktozy
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem bez laktozy
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem bez laktozy
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z razowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte bez laktozy
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim bez laktozy i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble z jabłkiem
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, komosą ryżową i fetą bez laktozy

LowGluten&NoLactoseFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze bez laktozy podane na roszponce z chlebem bezglutenowym i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadZapiekanka bolonese bez laktozy z makaronem bezglutenowym
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaCalzone gryczane bez laktozy z warzywami i pieczarkami
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z pieczywem bezglutenowym
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe naleśniki z kokosowym twarożkiem bez laktozy, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp bez laktozy i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń bez laktozy podany z sosem wiśniowym
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą bez laktozy i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieChleb bezglutenowy podany z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z bezglutenowymi grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek bez laktozy z morelami
KolacjaBataty faszerowane suszonymi pomidorami i mozzarellą bez laktozy
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z jagodowym twarożkiem bez laktozy i płatkami migdałów
II ŚniadanieAmarantus z warzywami
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka z makaronu bezglutenowego ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z chlebem bezglutenowym i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekBezglutenowe ciasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą bez laktozy, orzechami włoskimi i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa jaglanka z pomarańczą i czekoladą bez laktozy
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem bez laktozy
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią
KolacjaGryczane empanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z cukinii podane z ziołowym sosem bez laktozy
II ŚniadanieZupa krem z białych warzyw z bezglutenowymi grzankami
ObiadKebab podany z ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFitmonte bez laktozy
KolacjaPapryka faszerowana amarantusem, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim bez laktozy i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble gryczane z jabłkiem i wiśnią
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, komosą ryżową i fetą

DiabeticFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadLasagne bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem
KolacjaGryczane calzone z pieczarkami i warzywami
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem słodzonym ksylitolem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą orkiszową i czerwoną kapustą
PodwieczorekWaniliowy budyń z ksylitolem podany z sosem wiśniowym i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z groszkiem curowym, malinami, fetą i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z pęczakiem i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek z ksylitolem i morelami
KolacjaBataty faszerowane suszonymi pomidorami i mozzarellą
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadanieRazowe pancakes z jagodowym twarożkiem z ksylitolem i płatkami migdałów
II ŚniadanieAmarantus z warzywami
ObiadButter chicken podany z brązowym ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami słodzony ksylitolem z chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi batatami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekMus chałwowy podany z wiśniami
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, grillowaną cukinią, figa, fetą i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOmlet z masłem orzechowym i pomarańczą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią i ksylitolem
KolacjaEmpanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z cukinii podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieZupa krem z zielonych warzyw z razowymi grzankami
ObiadKebab podany z brązowym ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFit Monte słodzone ksylitolem
KolacjaPapryka faszerowana kaszą bulgur, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieMaślany chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree z batatów i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble gryczane z jabłkiem i wiśnią
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą

SirtFit I

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl szpinak-truskawka-matcha
ObiadLasagne warzywna
PodwieczorekKoktajl seler-ogórek-natka-melon
Kolacja
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl jarmuż-kiwi-matcha
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekKoktajl z rukola-ogórek-natka-melon
Kolacja
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieSok seler naciowy-ogórek-nektarynka-lubczyk
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i czerwoną kapustą
PodwieczorekKoktajl szpinak-pomarańcza-natka
Kolacja
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl szpinak-truskawka-matcha
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekKoktajl seler-ogórek-natka-melon
Kolacja
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl jarmuż-kiwi-matcha
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekKoktajl z rukola-ogórek-natka-melon
Kolacja
Wtorek (22.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieSok seler naciowy-ogórek-nektarynka-lubczyk
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekKoktajl szpinak-pomarańcza-natka
Kolacja
Środa (23.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl szpinak-truskawka-matcha
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekKoktajl seler-ogórek-natka-melon
Kolacja
Czwartek (24.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl jarmuż-kiwi-matcha
ObiadKebab podany z brązowym ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekKoktajl z rukola-ogórek-natka-melon
Kolacja
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieSok seler naciowy-ogórek-nektarynka-lubczyk
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree z batatów i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekKoktajl szpinak-pomarańcza-natka
Kolacja

SirtFit II

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
ObiadLasagne warzywna
PodwieczorekSmoothie wiśnia-daktyle-chili
Kolacja
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieKoktajl arbuz-zielona herbata-mięta z tapioką
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSmoothie jagodowe
Kolacja
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieSmoothie szpinak-seler naciowy-banan-kiwi
II ŚniadanieSok burak-jabłko-winogrono
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i czerwoną kapustą
PodwieczorekSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Kolacja
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieSmoothie ananas-kurkuma
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekKoktajl cappuccino
Kolacja
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekKoktajl melon-nektarynka-marchw-imbir
Kolacja
Wtorek (22.09.2020)ŚniadanieKoktajl arbuz-zielona herbata-mięta z tapioką
II ŚniadanieSmoothie jagodowe
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Kolacja
Środa (23.09.2020)ŚniadanieSmoothie szpinak-seler naciowy-banan-kiwi
II ŚniadanieSok burak-jabłko-winogrono
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekGryczane empanadas z mięsem, fasolą i papryką
Kolacja
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieSmoothie ananas-kurkuma
ObiadKebab podany z brązowym ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekKoktajl cappuccino
Kolacja
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
II ŚniadanieKoktajl melon-nektarynka-marchw-imbir
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree z batatów i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą
Kolacja

SirtFit III

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze podane na roszponce z razową grzanką i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie wiśnia-daktyle-chili
ObiadLasagne warzywna
PodwieczorekGryczane calzone z pieczarkami i warzywami
Kolacja
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieKoktajl śliwka w czekoladzie
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Kolacja
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieRazowe naleśniki z kokosowym twarożkiem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieSok burak-jabłko-winogrono
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i czerwoną kapustą
PodwieczorekSałatka z groszkiem cukrowym, malinami, winogronem, fetą i sosem malinowym
Kolacja
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieDomowe pieczywo podane z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieSmoothie ananas-kurkuma
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekBataty faszerowane suszonymi pomidorami i mozzarellą
Kolacja
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadaniePancakes z jagodowym twarożkiem i płatkami migdałów
II ŚniadanieKoktajl jarmuż-kiwi-matcha
ObiadButter chicken podany z mixem ryżu i bukietem sałat
PodwieczorekZapiekanka makaronowa ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Kolacja
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z orkiszowymi bułeczkami i pomidorami
II ŚniadanieSmoothie jagodowe
ObiadKotlety kalafiorowo-brokułowe podane z pieczonymi ziemniakami, sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSałatka z kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, fetą, orzechami włoskimi i rukolą
Kolacja
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOrzechowa owsianka z pomarańczą i czekoladą
II ŚniadanieSok burak-jabłko-winogrono
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekGryczane empanadas z mięsem, fasolą i papryką
Kolacja
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z dyni podane z ziołowym sosem
II ŚniadanieSmoothie ananas-kurkuma
ObiadKebab podany z brązowym ryżem, surówką marmurkową i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekPapryka faszerowana amarantusem, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Kolacja
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim i owocami
II ŚniadanieKoktajl melon-nektarynka-marchw-imbir
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree z batatów i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, kaszą orkiszową i fetą
Kolacja

HashiFit

Czwartek (17.09.2020)ŚniadanieCapreze bez laktozy podane na roszponce z chlebem bezglutenowym i oliwkami
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadZapiekanka bolonese z makaronem bezglutenowym
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem
KolacjaGryczane calzone z pieczarkami i warzywami
Piątek (18.09.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z pieczywem bezglutenowym
II ŚniadanieZupa szczawiowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Sobota (19.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe naleśniki z kokosowym twarożkiem z ksylitolem, owocami i chipsami kokosa
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp bez laktozy i oliwkami
ObiadIndyk w sosie kurkowym podany z kaszą gryczaną i surówką z pomidora
PodwieczorekWaniliowy budyń bez laktozy podany z sosem wiśniowym z ksylitolem
KolacjaSałatka z groszkiem curowym, malinami, fetą bez laktozy i sosem malinowym
Niedziela (20.09.2020)ŚniadanieChleb bezglutenowy podany z pastą z awokado i pieczonej papryki oraz warzywami
II ŚniadanieZupa krem z pomidorów z bezglutenowymi grzankami
ObiadBitki wołowe w sosie własnym podane z komosą ryżową i ogórkiem małosolnym
PodwieczorekCzekoladowy twarożek bez laktozy z morelami
KolacjaBataty faszerowane suszonymi pomidorami i mozzarellą bez laktozy
Poniedziałek (21.09.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z jagodowym twarożkiem z ksylitolem i płatkami migdałów
II ŚniadanieAmarantus z warzywami
ObiadButter chicken podany z brązowym ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekPudding chia z malinami i chipsami kokosa
KolacjaZapiekanka z makaronu bezglutenowego ze szpinakiem i pomidorkami cherry
Wtorek (22.09.2020)ŚniadaniePasta z makreli podana z chlebem bezglutenowym i pomidorami
II ŚniadanieZupa harira
ObiadPieczony kurczak w sosie z suszonymi pomidorami podany z pieczonymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekBezglutenowe ciasteczka cytrynowe
KolacjaSałatka z kaszą gryczaną, grillowaną cukinią, figa, fetą bez laktozy i rukolą
Środa (23.09.2020)ŚniadanieOmlet z masłem orzechowym i pomarańczą
II ŚniadanieWarzywny kubek z ziołowym dipem bez laktozy
ObiadSchab z sosem hoisin i makaronem stir-fry
PodwieczorekCzekoladowe muffiny z cukinią i ksylitolem
KolacjaGryczane empanadas z mięsem, fasolą i papryką
Czwartek (24.09.2020)ŚniadaniePlacki z cukinii podane z ziołowym sosem bez laktozy
II ŚniadanieZupa krem z zielonych warzyw z bezglutenowymi grzankami
ObiadKebab podany z brązowym ryżem, mixem sałat i sosem tysiąca wysp
PodwieczorekFit Monte słodzone ksylitolem
KolacjaPapryka faszerowana amarantusem, pieczarkami, słonecznikiem i pestkami dyni
Piątek (25.09.2020)ŚniadanieBananowy chlebek podany z serkiem wiejskim bez laktozy i owocami
II ŚniadanieRyż z kalafiora z warzywami
ObiadMorszczuk w sosie bazyliowym podany z puree z batatów i surówką z pomidora i ogórka kiszonego
PodwieczorekCrumble gryczane z jabłkiem i wiśnią
KolacjaSałata z grillowanymi warzywami, groszkiem cukrowym, komosą ryżową i fetą

Alergeny:

1. GLUTEN, 2. SKORUPIAKI, 3. JAJA, 4. RYBY, 5. ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 8. ORZECHY, 9. SELER, 10. GORCZYCA, 11. NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI, 13. ŁUBIN, 14. MIĘCZAKI