Menu tygodniowe

SlimFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekMuffiny gryczane z malinami
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekKoktajl - słony karmel
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami słodzony ksylitolem
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

LifeFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

PowerFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i mięsem
II ŚniadanieZupa krem z soczewicy z pomidorami
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym indykiem i pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z kurczakiem, jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa z delikatnym mięsem kurczaka
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili con carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z wysokoproteinowym porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieJaglanka Power z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

VegeFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadKotlety z kaszy jaglanej z mozzarellą i suszonymi pomidoarmi podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadKotlety gryczane podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadKotlety z batatów w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieVegerosół z makaronem jajecznym
ObiadKotlety brokułowe na musie z suszonych pomidorów podane z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z ziemniakami
ObiadKotlety z ciecierzycy podane z sosem śliwkowym, puree bazyliowym i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

NoFishVegeFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadKotlety z kaszy jaglanej z mozzarellą i suszonymi pomidoarmi podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadKotlety gryczane podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadKotlety z batatów w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety z czerwonej fasoli i ryżu podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieVegerosół z makaronem jajecznym
ObiadKotlety brokułowe na musie z suszonych pomidorów podane z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z ziemniakami
ObiadKotlety z ciecierzycy podane z sosem śliwkowym, puree bazyliowym i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym tofu, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

OfficeFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

MomFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, fetą oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

KidFit

6-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą
Kolacja
7-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
Kolacja
8-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
Kolacja
9-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
Kolacja
10-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
Kolacja
11-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
Kolacja
12-4-2020Śniadanie
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
Kolacja

LowGlutenFit

6-4-2020ŚniadanieFrittata ze szpinakem, fetą i pomidorkami cherry
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekBezlaktozowy Kopiec kreta
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, komosą ryżową, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z bezglutenowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowy pudding ryżowy z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekMuffiny gryczane z malinami
KolacjaRizotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bezglutenowe bułeczki z porzeczkowym serkiem i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaron bezglutenowy ze szpinakiem, fetą i słonecznikiem
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieSmoothie truskawkowo-pomarańczowe
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekBezglutenowy deser Leśny Mech
KolacjaBezglutenowa tarta z gruszką, fetą oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i chlebem bezglutenowym
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z makaronem bezglutenowym i grillowanymi warzywami
PodwieczorekBezglutenowy mazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pieczywem bezglutenowym
II ŚniadanieKapuśniak z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBezglutenowa babka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, amarantusem, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

NoLactoseFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem bez laktozy
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą bez laktozy i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i gorzką czekoladą bez laktozy
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, komosą ryżową, fetą bez laktozy, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowa kasza manna bez laktozy z dodatkiem mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekJabłko w cieście francuskim
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem bez laktozy i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki bez laktozy z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem bez laktozy oraz gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaronowe muszle faszerowane szpinakiem i fetą bez laktozy podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka bez laktozy podana z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekBezlaktozowy deser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, fetą bez laktozy oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieBezlaktozowy twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pumperniklem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

LowGluten&NoLactoseFit

6-4-2020ŚniadanieFrittata ze szpinakem, fetą i pomidorkami cherry
II ŚniadanieZupa krem z pieczonego buraka
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą bez laktozy i suszonymi pomidorami podane z ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekBezlaktozowy Kopiec kreta
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, komosą ryżową, fetą bez laktozy, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z bezglutenowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieCzekoladowy pudding ryżowy bez laktozy z dodatkiem mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą jaglaną oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekMuffiny gryczane z malinami
KolacjaRizotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z daktylowym twarożkiem bez laktozy i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i buraczkami na ciepło
PodwieczorekJogurt grecki bez laktozy z sosem wiśniowym i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bezglutenowe bułeczki z porzeczkowym serkiem bez laktozy i gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym podana z kaszą gryczaną i marchewką baby z tymiankiem
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaron bezglutenowy ze szpinakiem, fetą bez laktozy i słonecznikiem
10-4-2020ŚniadanieKokosowa jaglanka bez laktozy podana z kiwi, jabłkiem i mandarynką
II ŚniadanieSmoothie truskawkowo-pomarańczowe
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech bez glutenu i laktozy
KolacjaBezglutenowa tarta z gruszką, fetą bez laktozy oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieBezlaktozowy twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i chlebem bezglutenowym
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z makaronem bezglutenowym i grillowanymi warzywami
PodwieczorekBezglutenowy mazurek z owocami leśnymi i migdałami
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z pieczywem bezglutenowym
II ŚniadanieKapuśniak z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowim puree i warzywami na parze
PodwieczorekBezglutenowa babka czekoladowa
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, amarantusem, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

DiabeticFit

6-4-2020ŚniadanieGruzińskie chaczapuri z bakłażanem i serem
II ŚniadanieZupa krem z soczewicy z pomidorami
ObiadRoladki z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z brązowym ryżem i bukietem sałat
PodwieczorekRogaliki z wiśnią i czekoladą słodzony ksylitolem
KolacjaSałatka z pieczonym pikantnym kalafiorem, kaszą bulgur, fetą, granatem i pestkami dyni
7-4-2020ŚniadaniePasta kanapkowa ze szczypiorkiem podana z razowym chlebem i warzywami
II ŚniadanieDeser czekoladowy z mango i chipsami kokosa
ObiadPulpety z ciecierzycy w sosie ajvar podane z kaszą orkiszową oraz surówką z kapustą pekińską
PodwieczorekMuffiny gryczane z malinami
KolacjaPęczotto z jarmużem, cukinią i pieczarkami
8-4-2020ŚniadaniePistacjowe gofry z twarożkiem słodzonym ksylitolem i pomarańczą
II ŚniadanieZupa koperkowa z batatami i brązowym ryżem
ObiadBitki wieprzowe w sosie własnym podane z gotowanymi batatami i czerwoną kapustą
PodwieczorekJogurt grecki z sosem wiśniowym słodzonym ksylitolem i płatkami migdałów
KolacjaChili sin carne podane z chipsami z tortilli
9-4-2020ŚniadanieMaślane bułeczki z porzeczkowym serkiem słodzonym ksylitolem oraz gruszką
II ŚniadanieFasolka szparagowa z sezamem i żurawiną
ObiadPolędwiczka sous vide w sosie rozmarynowym z kaszą gryczaną oraz surówką z pora i kiszonego ogórka
PodwieczorekCiasteczka pieguski z ciecierzycy
KolacjaMakaron razowy ze szpinakiem, fetą i słonecznikiem
10-4-2020ŚniadanieKokosowy omlet z jabłkiem, kiwi i mandarynką
II ŚniadanieDrożdżowy pasztecik z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
ObiadKotlety rybne podane z sosem cytrynowym, gotowanymi batatami i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekDeser Leśny Mech
KolacjaWytrawna tarta z gruszką, serem dor blue oraz rukolą
11-4-2020ŚniadanieWiosenny twarożek z rzodkiewką podany z rzeżuchą i domowymi bułeczkami
II ŚniadanieRosół z minikołdunami i warzywami
ObiadFilet z kurczaka na musie z suszonych pomidorów podany z czarnym tagliatelle i grillowanymi warzywami
PodwieczorekMazurek z owocami leśnymi i migdałami słodzony ksylitolem
KolacjaPasztet z brązowego ryżu, cukinii i soczewicy podany z sosem chrzanowym i kiszonym ogórkiem
12-4-2020ŚniadanieJajka faszerowane podane z chrupkim pieczywem
II ŚniadanieŻurek z białą kiełbasą
ObiadSchab ze śliwką podany na bazyliowym puree z batatów i warzywami na parze
PodwieczorekBabka czekoladowa słodzona ksylitolem
KolacjaSałatka z wędzonym łososiem, kaszą bulgur, oliwkami, kaparami i koperkowym vinegretem

Alergeny:

1. GLUTEN, 2. SKORUPIAKI, 3. JAJA, 4. RYBY, 5. ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 8. ORZECHY, 9. SELER, 10. GORCZYCA, 11. NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI, 13. ŁUBIN, 14. MIĘCZAKI