Menu tygodniowe

SlimFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki słodzony ksylitolem z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekSmoothie Pina Colada
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy słodzony ksylitolem podany z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaWegetariański bigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

LifeFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

PowerFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami i gotowanym kurczakiem
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem wysokoproteinowym
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieProteinowa jaglanka z malinami i płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, mozzarellą, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem, prażonym słonecznikiem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane pieczoną piersią kurczaka oraz pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekProteinowy koktajl pomarańczowy
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

VegeFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadKotlety brokułowe w sosie ziołowym podane z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWarzywa z woka z dodatkiem tofu, pędów bambusa, grzybów mun i kiełków podana z ryżem
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka z mozzarellą, pomidorkami cherry, grzankami oraz sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadSoczewicowe kotlety z fetą podane w sosie pomidorowo-oliwkowym, kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadKotlety z kaszy jaglanej i kalafiora podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaWegetariański bigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

NoFishVegeFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadKotlety brokułowe w sosie ziołowym podane z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWarzywa z woka z dodatkiem tofu, pędów bambusa, grzybów mun i kiełków podana z ryżem
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka z mozzarellą, pomidorkami cherry, grzankami oraz sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadSoczewicowe kotlety z fetą podane w sosie pomidorowo-oliwkowym, kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadKotlety buraczane z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadKotlety z kaszy jaglanej i kalafiora podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaWegetariański bigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

OfficeFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

MomFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z fetą, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

KidFit

14-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
Kolacja
15-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
Kolacja
16-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
Kolacja
17-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
Kolacja
18-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieSałatka z fetą, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
Kolacja
19-10-2019Śniadanie
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
Kolacja

LowGlutenFit

14-10-2019ŚniadanieBezglutenowe kokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem bezglutenowym, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieGryczane gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls bez glutenu podane z jogurtem greckim
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieKukurydziana tortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadMakaron bezglutenowy z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaBezglutenowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chlebem bezglutenowym i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka z komosą ryżową, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z chlebem bezglutenowym
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes bez glutenu podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z bezglutenowym pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą jaglaną oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

NoLactoseFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, bezlaktzowym twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem bez laktozy, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls podane z jogurtem greckim bez laktozy
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekBezlaktozowy pudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem bez laktozy, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą bez laktozy
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka bez laktozy z dodatkiem płatków migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą jęczmienną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem bez laktozy oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z fetą bez laktozy, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy bez laktozy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z natką pietruszki i mozzarellą bez laktozy podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

LowGluten&NoLactoseFit

14-10-2019ŚniadanieBezglutenowe kokosowe placuszki z fitnutellą z daktyli, bezlaktozowym twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z dyniowym puree i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z ziemniakami
KolacjaSałatka z makaronem bezglutenowym, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieGryczane gofry z koperkowym twarożkiem bez laktozy, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDyniowe cinnamon rolls bez glutenu podane z jogurtem greckim bez laktozy
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z ryżem i kiełkami
PodwieczorekBezlaktozowy pudding z tapioki z orzeźwiającym musem mango
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieKukurydziana tortilla z warzywami, serem bez laktozy, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieGruszka w gorzkiej czekoladzie z orzechami włoskimi
ObiadMakaron bezglutenowy z sosem szpinakowym, vege klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaBezglutenowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą bez laktozy
17-10-2019ŚniadanieMalinowa jaglanka bez laktozy z dodatkiem płatków migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chlebem bezglutenowym i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka z komosą ryżową, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z bananowo-cytrynowym serkiem bez laktozy oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z fetą bez laktozy, winogronem oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi ziemniakami oraz marchewką z groszkiem
PodwieczorekDeser czekoladowy bez laktozy z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z chlebem bezglutenowym
19-10-2019ŚniadanieMarchewkowe pancakes bez glutenu podane z dżemem wieloowocowym i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z bezglutenowym pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z natką pietruszki i mozzarellą bez laktozy podane z kaszą jaglaną oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z gotowanymi ziemniakami

DiabeticFit

14-10-2019ŚniadanieKokosowe placuszki z domowym dżemem wieloowocowym z ksylitolem, twarożkiem ze skórką pomarańczy oraz śliwką
II ŚniadanieGołąbki z kaszą gryczaną i zieloną soczewicą podane z sosem pomidorowym
ObiadIndyk w sosie ziołowym podany z kaszą pęczak i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekZupa ogórkowa z dodatkiem brązowego ryżu
KolacjaSałatka z makaronem penne, zielonym groszkiem, oliwkami i limonkwym sosem vinegret
15-10-2019ŚniadanieWytrawne gofry z koperkowym twarożkiem, łososiem i warzywami
II ŚniadanieDrożdżowe makowe ślimaczki słodzone erytrolem
ObiadWieprzowina z woka z bambusem i grzybami mun podana z brązowym ryżem i kiełkami
PodwieczorekPudding z tapioki słodzony ksylitolem z musem porzeczkowym
KolacjaSałatka cezar z sosem aioli
16-10-2019ŚniadanieTortilla z warzywami, serem, chrupiącą ciecierzycą i awokado
II ŚniadanieKoktajl - Wiśniowa straciatella
ObiadTagliatelle z sosem szpinakowym, klopsikami i pomidorkami cherry
PodwieczorekSałatka z selera naciowego, jabłka i prażonego słonecznika
KolacjaRazowa pizza z bakłażanem, rozmarynem i fetą
17-10-2019ŚniadanieMalinowa owsianka z płatkami migdałów
II ŚniadanieFitsmalczyk z fasoli podany z chrupkim pieczywem i kiszonym ogórkiem
ObiadKurczak w sosie pomidorowo-oliwkowym podany z kaszą owsianną i warzywami gotowanymi na parze
PodwieczorekBaton bounty
KolacjaSałatka śródziemnomorska z kaszą bulgur, kaparami i słonecznikiem
18-10-2019ŚniadanieOmlet z cytrynowo-makowym serkiem oraz nasionami granatu
II ŚniadanieSałatka z serem camembert, pomarańczą oraz dressingiem malinowym
ObiadPstrąg w migdałach podany z pieczonymi batatami oraz surówką z pomidorów
PodwieczorekDeser czekoladowy słodzony ksylitolem podany z wiśniami i ekspandowaną gryką
KolacjaFrancuskie ratatouille podane z pitą
19-10-2019ŚniadanieCukiniowe pancakes podane z dżemem wieloowocowym słodzonym ksylitolem i migdałami
II ŚniadanieHummus podany z chrupkim pieczywem i pomidorkami cherry
ObiadPieczone de volaille z mozzarellą i natką pietruszki podane z kaszą bulgur oraz fitmizerią
PodwieczorekSok cold press jabłko-pomarańcza
KolacjaBigos z suszoną śliwką i grzybami podany z razowym pieczywem

Alergeny:

1. GLUTEN, 2. SKORUPIAKI, 3. JAJA, 4. RYBY, 5. ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 8. ORZECHY, 9. SELER, 10. GORCZYCA, 11. NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI, 13. ŁUBIN, 14. MIĘCZAKI